Környezetvédelmi nyilatkozat

Felelősségteljes művészként úgy gondolom, hogy az alapanyagok tekintetében ma már nem szabad kompromisszumot kötni. Éppen ezért választottam Európa legnagyobb latex léggömb gyártóját, a GEMAR Balloons léggömbjeit.

Biológiai lebomlás:
A felhasznált léggömbök természetbarát alapanyagokból készülnek, és megközelítőleg egy tölgyfalevél lebomlási idejével megegyező idővel bomlik szét.
Fontos elmondani, hogy nem mikroműanyagra esik szét!
Laboratóriumban bevizsgált, külső normák alapján elfogadott minőségű, természetes anyagra bomlik szét. Erről a Gemar Balloons által is elfogadott, az EBPC* által felállított normák gondoskodnak.

*Európai léggömb és party kellék tanács

A léggömbök a lehető legmagasabb színvonalú, olasz és európai minőségnek megfelelően készül.
Alapanyaga a természetes latex, ami a kaucsuk fa nedvéből készül, a fa károsítása nélkül.

Gyermekeknek mikortól ajánlott?
Habár a léggömbök felhőtlen és önfeledt örömöt adnak, fontosnak tartom kiemelni, hogy 8 éven aluli gyermeket ne hagyjunk felnőtt felügyelete nélkül a lufikkal. A leengedett és kidurrant darabokat azonnal el kell távolítani a gyermek közeléből, fulladás veszély miatt.
3 éven aluli gyermeknek pedig,- ha lehetőség van rá-, semmiképpen ne adjuk kezébe a léggömböt.

A kidurrant és szétesett léggömböt pedig minden esetben kommunális hulladékgyűjtőbe helyezzük. A felelőtlenül szétdobált és természetben széthagyott lufik rendkívül vonzóak és ezáltal fulladás veszélyesek az állatok számára.
Gondolj arra, hogy döntéseddel a mi munkánk megítélését is segíted. (Képzeld el, hogy a sok széthagyott léggömbök miatt is sokszor nekem írnak rossz hangvételű üzenetet.).

Felelősségteljes rendelést kívánok:
Gergő.