Gyakran Ismételt Kérdések

Tudom, hogy egy léggömb rendelés mindig sok kérdést vet fel. Pont ezért igyekeztem a lehető legátfogóbban és legkörültekintőbben válaszolni az eddig felmerült gyakori kérdésekre.

Ezek a lufik lebegnek?

– Nem. A hajtogatott, ún. modellező léggömbből készült lufi figurák levegővel töltöttek, így az nem szál fel.

Lehetne úgy kérni mégis, hogy lebegjen?

– Sajnos megint csak nem. 🙁 Tudom, zseniális ötlet lehetne, viszont a modellező léggömb űrtartalma az ilyen töltést nem teszi lehetővé. Egyszerűen nem férne bele annyi hélium, hogy lebegjen.

Mennyi ideig bírják a lufik?

– Általában 5-6 napig gyönyörűek. Ez persze NEM AZ JELENTI, hogy utána már megcsúnyul. Hanem azt, hogy utána szépen lassan elkezd leengedni. Tapasztalatokból és vevői visszajelzésekből azt tudom mondani, hogy kb. 8-10 nap körül szoktak a lufiktól megválni.

Mekkorák ezek a lufik?

– Maga a lufi figura 40 cm. A doboz is ekkora, amibe kerülnek postázásra. Ez az a méret amit biztonságosan és szépen tudok csomagolni és eljuttatni az ünnep előtt.

Mikor érdemes megrendelni?

– Az ÁSZF szerint legkésőbb 5 munkanappal előre meg kell rendelni a lufi figurát, postázva viszont CSAK az ünnep előtt egy nappal lesz. Ez azt jelenti ,hogy ha szombaton van az ünnep akkor pénteken érkezik a léggömb, viszont az előtte legkésőbb az előző pénteken meg kell rendelni.

Bármit meg tudsz csinálni lufiból?

– Igen. Határozottan igen. Erre garancia az a rengeteg nemzetközi díj és elismerés amit az elmúlt 5 évben nyertem.
Ezeket az egyedi lufikat a “Saját ötleted” termékkel tudja megrendelni, részletesen leírva pontosan miről lenne szó.
További információért és ötletért pedig vegye fel a kapcsolatot Gergővel az info@csataigergo.hu címen.

Születésnapi zsúrra is eljössz lufit hajtogatni?

– Igen, természetesen! Ezt viszont mindenképpen e-mailben vagy telefonon szükséges egyeztetni. További információ és foglalás a www.csataigergo.hu webolalon.

Mi történik ha a lufi leengedve ér hozzám?

– Szerencsére ez ritka, mint a fehér holló. Viszont az ördög nem alszik, éppen ezért a lufik mindig egy védő csomagolásban érkezik meg, további léggömbökkel körül támasztva. Ha netán mégis megsérül, úgy kérem vegye fel a kapcsolatot Gergővel és azonnal intézkedünk, újraküldjük vagy egy következő alkalommal levásárolhatóan jóvá tesszük. Kérem bátran jelezzen minden hibát.

Nem érkezett meg a csomagom a garantált egynapos kézbesítés ellenére?

– Habár a csomagokat minden esetben elsőbbségi, időgarantált üzleti csomagként adom fel, így is előfordulhat az, hogy késik. Ilyenkor a megadott csomagszámmal a Posta Zrt megfelelő weboldalán lehet a csomagot nyomon követni.
Szeretnénk minden késett csomagért felelősséget vállalni, éppen ezért ha ez előfordul haladéktalanul keresse fel az ügyfélszolgálatunkat az info@csataigergo.hu e-mailben. Az üzenet TÁRGYA legyen “Késett a csomagom” cím.

A lufi szerintem környezetszennyező. Miért árulod mégis neten?

– Szeretném ezt a téves és sokszor túlkapásokon alapuló nézetet árnyalni és maradéktalanul eloszlatni a profi léggömbökkel szemben. Éppen ezért a “Környezetvédelmi nyilatkozat” oldalon egy egész dokumentumot szenteltem ennek, így teljes és átfogó képet tudok arról adni, hogy hol tart ma a léggömb fejlesztés.

Nem találja amit keresett? Írjon az info@csataigergo.hu -ra és a legjobb tudásom szerint válaszolni fogok.